Corona virus: Beweegpunt Delft staat weer voor u klaar!

UPDATE 20-5-2020

Goed nieuws! Fysiotherapie, chiropractie en (sport)massage kunnen geleidelijk aan weer opstarten! We werken bij Beweegpunt Delft met een streng hygiëneprotocol voor alle bedrijven.

We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 8:00 uur tot 17:00. Krijgt u ons niet te pakken, spreek dan uw naam en telefoonnummer in en u wordt dezelfde dag teruggebeld.

Om de informatie met betrekking tot het Corona virus voor u overzichtelijk te houden hebben we een aantal menu’s gemaakt per bedrijf over de verschillende maatregelen:

De maatregelen voor sportscholen zijn helaas nog niet gewijzigd. Dit heeft dus nog steeds grote invloed op de (medische) fitness, groepstrainingen en personal training bij Beweegpunt Delft. Groepstrainingen, (medische) fitness en personal training zijn gestaakt tot 1 september 2020, maar we hebben als team van Beweegpunt een plan klaar liggen om u tegemoet te kunnen komen. Hiervoor zijn wij wel afhankelijk van de maatregelen die de overheid oplegt. Zodra een versoepeling voor sportscholen aangekondigd wordt, brengen wij u direct op de hoogte. U kunt hier denken aan bijvoorbeeld sporten op afspraak.

We zijn bereikbaar op telefoonnummer 015-2129490 en per e-mail op info@beweegpuntpuntdelft.nl. Krijgt u ons niet direct te pakken? Spreek dan uw naam en telefoonnummer in.

Indien u in overleg naar de praktijk komt, willen wij u er nogmaals op wijzen rekening te houden met de geldende maatregelen van het RIVM zoals hieronder beschreven.

Voor iedereen in de praktijk geldt:

  • Heeft u koorts, verkoudheidsklachten en/of kortademigheid vragen wij u om u afspraak te annuleren. Bij toenemende klachten neem (telefonisch) contact op met uw huisarts.
  • We houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Schud geen handen.
  • Was je handen voor en na iedere behandeling minimaal 30 seconden met zeep en droog ze met papieren doeken (Dit is mogelijk in één van de kleedkamers).
  • Hoest of nies in je elleboog of gebruik papieren zakdoekjes
  • Wrijf niet in je ogen, neus of mond.
  • Neem een eigen handdoek mee.
  • Kom in gepaste kleding. U kunt geen gebruik maken van de kleedkamers.
  • U kunt geen gebruik maken van het toilet.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.