Fit (75)+ start zeer binnenkort!

Fitter worden met een jaartje meer
Wilt u graag meer bewegen om fit te blijven? Bent u steeds banger om te vallen, of wellicht al eens gevallen? Geen idee waar u moet beginnen? Geen zorgen!

Vanaf 3 maart 2020 is het mogelijk bij Beweegpunt Delft te komen sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Wekelijks wordt in een groep van maximaal 8 personen getraind op verschillende aspecten: kracht, evenwicht en conditie. Een van de belangrijkste doelen van de training is ‘valpreventie’. 

Praktische informatie
De training zal per 3 maart 2020 iedere dinsdag tussen 13.45 en 14.45 plaatsvinden onder begeleiding van Aranka Steenhuis (fysiotherapeut).

Voordat u begint met de training zal een intake plaatsvinden om te kijken of Fit+ bij u past, wat uw doelen zijn en er zal een beginmeting worden gemaakt om uw activiteiten niveau te bepalen. Zie ‘kosten’ voor meer informatie. 

Om deel te kunnen nemen aan de training is het van belang dat u zelfstandig kunt staan en (een klein stuk) kunt lopen. Dit mag uiteraard met steun. Vanwege de grootte van de groep (maximaal 8 personen) is het niet mogelijk continue 1 op 1 begeleiding te hebben. Indien u rolstoelgebonden bent, vraag dan naar de mogelijkheden. 

Kosten
Indien u interesse heeft en graag eens wilt weten wat Fit+ inhoudt, kunt u altijd een afspraak maken om gratis een proefles bij te wonen. 

Bent u enthousiast en zou u graag mee willen doen? Dan zal er eerst een intakegesprek gepland worden. Dit kan op basis van een fysiotherapeutische behandeling indien u aanvullend verzekerd bent. Wilt u dit liever niet, kunt u er ook voor kiezen dit zelf te betalen de kosten bedragen dan €32,-.

Het abonnement wordt per kwartaal berekend. Stapt u op een later moment in het kwartaal in, dan worden de kosten uiteraard automatisch verrekend. U heeft een maand opzegtermijn. Een kwartaalabonnement kost €84,50.

Indien u liever geen abonnement afsluit, maar per keer wilt betalen is dit ook mogelijk middels een 11-rittenkaart. De kosten hiervoor zijn €72,-.

Reacties zijn gesloten.