Chiropractie

Bij Beweegpunt Delft kunt u voor uw klachten ook terecht bij de chiropractor. Chiropractie Ingelse is sinds 3 juli 2018 gevestigd bij Beweegpunt Delft.

Openingstijden Chiropractie Ingelse

Maandag       09:00 – 20:30 uur
Dinsdag         10:00 – 17:00 uur
Woensdag     09:00 – 15:00 uur
Donderdag    09:00 – 17:00 uur
Vrijdag           08:00 – 13:00 uur

Chiropractie
Chiropractie is een vorm van gezondheidszorg die zich bezighoudt met de diagnose, behandeling en preventie van klachten aan het bewegingsstelsel in relatie met het zenuwstelsel. Er is een holistische benadering van de klachten aangezien het zenuwstelsel (hersenen, het ruggenmerg, en de zenuwen) een coördinerende rol speelt bij alle handelingen, zoals het aansturen van de spieren en gewrichten, de organen, het verwerken van zintuiglijke prikkels en de emotionele en cognitieve processen.

Bij Chiropractie Ingelse streven we ernaar om de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg aan te bieden. Hoe we dit doen? Door een voortdurende professionele ontwikkeling van de behandelaar. Zo zijn we altijd op de hoogte van de beste technieken, passend bij elke klacht, elk lichaam en elke leeftijd in het proces een optimale gezondheid te bereiken.

We behandelen dus ook vrouwen tijdens de zwangerschap, baby’s en kinderen.

Benieuwd wat de chiropractor voor u kan doen, of wil je meer informatie over chiropractie, neem dan contact op met Beweegpunt Delft of bezoek de website van Chiropractie Ingelse.

Reacties zijn gesloten.