Maatregelen Fysiotherapie: We gaan weer starten!

UPDATE 4 mei 2020: Fysiotherapie gaat weer van start! 

Zoals u misschien via de media al heeft vernomen mogen fysiotherapeuten langzaam gaan opschalen. De veiligheid van u en onze medewerkers blijft voorop staan. Wij zullen vanaf maandag 4 mei de behandelingen op de praktijk weer voortzetten.  

Bij het maken van een afspraak maken wij samen met u de keuze of het verantwoord is om een afspraak op de praktijk te maken. Zo niet, dan zal behandeling op afstand worden voorgesteld. 

Wij werken op de praktijk met een hygiëne protocol en daarom werken wij net even anders dan u van ons gewend bent. De werktijden zijn op dit moment nog aangepast om te kunnen garanderen dat we ons aan alle maatregelen kunnen houden en dat het niet te druk is in de praktijk.

Daarnaast vragen wij van u: 

·         Bij binnenkomst kunt u de handen wassen. 

·         indien mogelijk houden we 1.5 meter afstand. 

·         Kom aub exact op de afgesproken tijd. 

·         Kom in gepaste kleding, er is geen mogelijkheid om van de kleedruimte gebruik te maken. 

·         U kunt géén gebruik maken van het toilet. 

·         Kom als het mogelijk is alleen.  Dus geen familie of begeleider.

·         Neem zelf een grote handdoek mee.  

·         Bij lichte verkoudheid, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts hoger dan 38 graden altijd telefonisch contact opnemen met de praktijk.  
 
Wanneer we met elkaar ons aan deze afspraken houden kunnen we op een verantwoorde manier de fysiotherapeutische behandeling hervatten. 

Bij twijfel over uw afspraak of voor overige vragen zijn we telefonisch of via de e-mail bereikbaar. 015-2129490 en fysiotherapie@beweegpuntdelft.nl

______________________________________________________________________________

Voor wie is het video-/telefonisch consult? 

·         Voor patiënten die al bezig zijn met een behandeltraject; de fysiotherapeut spreekt met u de voortgang van uw oefenprogramma door en kan bijsturen waar nodig en/of nieuwe oefeningen toevoegen. 

·         Voor patiënten die voor het eerst komen met een klacht of blessure. De intake kan in eerste instantie online gedaan worden. Op basis daarvan bepaalt de fysiotherapeut of de behandeling op afstand kan worden gestart. U kunt dan direct oefeningen van ons ontvangen. Let op! Bij een intake zullen we eerst telefonisch contact hebben op het afgesproken tijdstip. 

·         Telefonisch consult is alleen mogelijk wanneer u al onder behandeling bent bij één van onze fysiotherapeuten.  

Wat houdt het videoconsult in? 

·         We maken voor u een afspraak met uw fysiotherapeut en reserveren tijd in de agenda. Het videoconsult gaat dus alleen op afspraak, net zoals u gewend bent bij een afspraak in de praktijk. 

·         Op dit tijdstip zal uw fysiotherapeut u uitnodigen voor een gesprek. Zorg dat u op het afgesproken tijdstip klaar zit. U ontvangt dan een link op uw e-mail, waarin u uitgenodigd wordt om deel te nemen aan het gesprek. Via de link wordt verbinding gemaakt. U hoeft dus alleen te bevestigen, uw therapeut stuurt u de link. 

·         Onze fysiotherapeut kan alle oefeningen afzonderlijk met u doorspreken en u tips en adviezen meegeven. U kunt samen met uw fysiotherapeut de oefening op beeld bekijken.  

·         Via uw laptop/computer/tablet/telefoon kunt u verbinding maken. Zorg dat u verbonden bent met internet en dat het apparaat een ingebouwde microfoon heeft. 

Vergoeding video-/telefonisch consult? 

Deze consulten worden bij de zorgverzekeraar gedeclareerd en worden vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Indien u niet aanvullend verzekerd bent, ontvangt u de factuur per post/e-mail. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.