Corona update 6 november 2021

QR-codes

Het demissionair kabinet heeft besloten dat vanaf zaterdag 6 november 2021 verplicht moet worden gecontroleerd op de coronapas wanneer u gebruikt wilt maken van een sportschool. Dit houdt in dat iedereen die bij Beweegpunt Delft wil sporten in het bezit moet zijn van een geldige QR-code en identiteitsbewijs.

Bij vragen of onduidelijkheden dan horen wij het graag.

Mondkapjesplicht

Helaas is het gebruik van een mondkapje weer verplicht per vandaag. Dit betekent dat u deze op hebt voordat u het pand binnenkomt en het mondkapje op hebt in alle algemene ruimtes. Indien u gaat sporten mag het mondkapje tijdens het sporten af. Wanneer u klaar met met sporten, vragen wij u het mondkapje weer te gebruiken en pas af te doen als u het pand verlaten hebt.

Aandachtspuntje:

Wanneer u een afspraak maakt voor in de oefenzaal reserveren wij tijd voor u, indien u niet een afspraak na kunt komen vragen wij vriendelijk of u dit tijdig aan ons kunt doorgeven, dit kan via :

  • info@beweegpuntdelft.nl
  • Whatsapp 06 57 00 12 63 , u kunt hier alleen een boodschap achterlaten via de whatsapp

Trainen kan nog steeds alleen op afspraak, er mogen maximaal 3 afspraken vooruit gepland worden. Afspraak maken kan in de praktijk of telefonisch.

Reacties zijn gesloten.