Open dag 5 november

5 november open dag bij Beweegpunt Delft!
Wilt u aan uw gezondheid werken, maar u weet niet waar en hoe? Kom op zaterdag 5 november naar de open dag! Beweegpunt Delft is een multidisciplinair beweegcentrum waar u terecht kunt voor vele hulpvragen ten aanzien van uw gezondheid en lichamelijk welzijn.
Van 09.00 uur tot 12.00 uur staan de verschillende disciplines, (kinder)fysiotherapie, manuele therapie, chiropractie, (sport)massage, haptotherapie, voetreflexologie en de diëtist voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u een kijkje nemen in de fitnesszaal en meer informatie krijgen over de verschillende groepssportlessen.
Graag zien we u zaterdag 5 november!


De volgende disciplines werken op de open dag op inschrijving:

Fysiotherapie Brand & van Wageningen; Balance Master
Met de BALANCE MASTER® kunnen we objectieve metingen doen met betrekking tot balans. Hierdoor is er een veel efficiëntere behandeling mogelijk. Daarnaast wordt de progressie duidelijk gemonitord.
Deze 'state of the art' apparatuur is ontwikkeld door NeuroCom®, een bedrijf dat zich al decennia lang bezighoudt met wetenschappelijk onderzoek naar en het ontwikkelen van evidence based apparatuur voor het testen en behandelen van balansproblematiek.
De BALANCE MASTER® is wereldwijd de gouden standaard voor het meten en behandelen van deze balansstoornissen. De BALANCE MASTER® wordt niet alleen gebruikt om de balans te meten, maar ook om de balans te trainen.

 

Chiropractie Delft: Rug screening

 

 

 

 

Voetreflexologe Wendelot: Blije voeten moment!
20 minuten voetmassage voor €5,-

 

Interesse? Maak een afspraak via 015-2129490 of info@beweegpuntdelft.nl

Vragen over één van de andere disciplines? Hiervoor kunt u de gehele open dag vrij inlopen!


Naar de homepage »
Naar het nieuwsarchief »