Nieuwsbrief september 2015


Nieuwsbrief Beweegpunt Delft september 2015

 

Voor de meesten van ons is de vakantieperiode weer voorbij en breekt de tijd weer aan om de extra pondjes en de conditie weer aan te pakken.
Fenny heeft zich ondertussen ingewerkt en heeft leuke nieuwe trainingen bedacht. In de maand september mag iedereen, die bij Beweegpunt Delft traint of onder behandeling is bij chiropractie, fysiotherapie of een van  de andere bedrijven die bij Beweegpunt Delft huren,  gratis deze trainingen uitproberen. De gratis rittenkaart hiervoor is bij de receptie op te halen.


Vanaf september zijn er 2 nieuwe trainingsprogramma bij gekomen:


1. Back in Shape (met Fenny). Dit is gebaseerd op Zumba, Bootcamp, Aerobics en BBB trainingen,etc. Deelname aan Back in Shape (met Fenny) gaat op inschrijving via de receptie en betaling vindt plaats door middel van een rittenkaart.
2. Bodyforming:Voor iedereen die wil werken aan zijn of haar figuur en een paar kilo’s wil afvallen is er nu bodyforming. De oefeningen zijn gericht op buik, billen en benen. Ook de armen, schouders en rug worden getraind. De trainingen worden 2 keer per week over een periode van 12 weken gegeven.  Het effect van de trainingen wordt vastgelegd door vetpercentage, gewicht- en bloeddrukmetingen. Een intake vooraf is noodzakelijk als basis voor de follow-up metingen.


Er wordt doelgericht gewerkt aan:                                                                                      *Vetverbranding                                                                                                                *Spierversterking                                                                                             *Flexibiliteit                                                                                                                      *Gewichtsverlies                                                                                                                          

*Aanpak van probleemzones

 

 

Op maandag 14 september van 09.00 uur tot 10.00 uur zal er een gratis introductieles van bodyforming gegeven worden. Iedereen is van harte welkom, echter wel van te voren een plaats reserveren. Dit om teleurstelling te voorkomen.
Nieuwsgierig geworden? Vanaf 7 september tot en met 30 september zijn de nieuwe lessen gratis te volgen. Zie bijgevoegd rooster voor de tijden. Wel graag bij de receptie van te voren een plaats reserveren

Heeft u nog op opmerkingen of leuke suggesties, meld het dan bij de receptie of bij Fenny.


Naar de homepage »
Naar het nieuwsarchief »