Kinderfysiotherapie

Sinds enkele maanden wordt er binnen onze praktijk kinderfysiotherapie aangeboden. De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen en jongeren van 0-18 jaar op het gebied van het bewegend functioneren. Denk hierbij aan een achterstand in de (vroege-) motorische ontwikkeling zoals laat zijn met omrollen, zitten en lopen of problemen met het aanleren van nieuwe vaardigheden zoals zwemmen, fietsen of vaardigheden op school en kinderen met moeite met en/of pijn tijdens schrijven, kinderen die veelvuldig vallen of erg onhandig zijn tijdens dagelijkse activiteiten Daarnaast worden orthopedische klachten zoals botbreuken en knie- of enkelklachten bij kinderen ook door de kinderfysiotherapeut behandeld.


Onze nieuwe kinderfysiotherapeut is Laurentine van Wessem. Ze volgt haar Master in Rotterdam en werkt sinds 1 november op donderdag bij ons.
Heeft u een kind waarbij u twijfelt over de motoriek of een andere vraag voor de kinderfysiotherapeut heeft. Maak dan een afspraak voor een screening. De kinderfysiotherapeut brengt de motoriek ik kaart en beoordeelt of er een indicatie is voor kinderfysiotherapie.
Een verwijzing is niet nodig. Kinderfysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

 

Bel voor een afspraak op 015- 2129490


Naar de homepage »
Naar het nieuwsarchief »

Laurentine van Wessem