Bedrijfsprogramma‘s

Onze bedrijfsprogramma’s worden op maat gemaakt en worden afgestemd op de specifieke behoefte van het personeel van de diverse bedrijven.

 

Beweegpunt Delft heeft werknemers namelijk veel meer te bieden dan alleen fitness.

 

Wij bieden u een optimale combinatie van bedrijfsfitness, reïntegratie, voedingscoaching en afslankprogramma’s in één pakket. Er kan met het afnemen van één abonnement gebruik gemaakt worden van al onze diensten.

 

Waarom bedrijfsfitness?

 

“Met bedrijfsfitness daalt het ziekteverzuim zienderogen”.

 

Bedrijfsfitness wordt steeds belangrijker. Niet omdat gezamenlijk sporten een nieuwe rage is, maar omdat is bewezen dat bedrijfsfitness voor werkgevers een zeer kostenbesparend instrument blijkt te zijn. Bewezen is dat gezonde werknemers gemotiveerder zijn, gemiddeld 78% minder verzuimen en aanzienlijk beter opgewassen zijn tegen werkdruk en stress.

 

Wij bieden u:

Naar aanleiding van de bevindingen, kan (indien wenselijk) een op maat gesneden trainingsprogramma voor uw medewerkers worden samengesteld om een bepaald doel te bereiken.

 

Omdat bedrijfsfitness relatief goedkoop is, wordt het door een stijgend aantal werkgevers als een secondaire arbeidsvoorwaarde aan de werknemer geboden. Daar komt nog bij dat deze beloning, onder bepaalde condities, door de fiscus niet wordt belast.

 

Onze bedrijfsprogramma’s worden op maat gemaakt en worden afgestemd op de specifieke behoefte van het personeel van de diverse bedrijven.

 

Reïntegratie

Door het combineren van diverse disciplines zoals chiropractie, fysiotherapie, fysiofitness, afslankprogramma’s en voedingscoaching, werkhoudingscoaching en mental coaching, kunnen wij uw medewerkers helpen bij een succesvolle reïntegratie. Per medewerker wordt door middel van een intake bepaald wat de beste strategie is.

 

Indien geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op met Beweegpunt Delft.