Tarieven en vergoedingen

De meeste zorgverzekeringen vergoeden chiropractie in het aanvullende pakket. De hoogte van het te vergoeden bedrag is afhankelijk van uw verzekering.

Verwijzing door een huisarts is niet noodzakelijk.

In onze praktijk kunt u de behandeling per pinbetaling voldoen. U krijgt een kwitantie mee die u kunt inleveren bij uw zorgverzekering.

Afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgezegd worden in rekening gebracht. U kunt telefonisch 015-2129491 of per e-mail   afzeggen.

 

Tarieven per 01-01-2016

 

Eerste onderzoek € 85,-

Vervolgbehandeling € 55,-

Studententarief € 50,-

Kindertarief € 50,-

Evaluatie-onderzoek € 75,-

 

 

 

Oriëntatie onderzoek is gratis

 

Gratis oriëntatie onderzoek voor mensen met klachten in het bewegingsapparaat:

In deze tijd van recessie is het gezond en fit zijn extra belangrijk. Daarom bieden wij de mogelijkheid om op dinsdagmiddag en donderdagochtend gratis uw bewegingsapparaat te laten screenen door een van de chiropractoren. Na een lichamelijk onderzoek gericht op het opsporen van stoornissen in het bewegingsapparaat zullen de bevindingen met u besproken worden. Aan u dan de keus of u daarvoor al dan niet onder behandeling wilt komen.

Duur van het orientatie onderzoek is 40 minuten.

Besluit u om onderbehandeling te komen, dan wordt in de vervolgafspraak nog eventueel aanvullend onderzoek gedaan, het behandelplan wordt besproken en de behandeling kan gestart worden. Duur van deze sessie is half uur tot 40 minuten. De kosten voor deze behandeling zijn 80 euro.